WebSize_RSA_2 Boyers Orchard_16-09-22_4697-Edit TS.jpg

Boyers Orchard, Harby

This single storey extension has been developed within the parameters of Permitted Development, avoiding the requirement to submit a full planning application.

 

A modest extension with a big impact, transforming the interior spaces and greatly improving the relationship between the house and garden. The primary new volume creates a generous office space for home working.


The bold sculptural forms in painted white brick have been designed to tie in with the existing property, which has had a number of ad-hoc extensions over the years.

WebSize_RSA_2 Boyers Orchard_16-09-22_4878-HDR.jpg
WebSize_RSA_2 Boyers Orchard_16-09-22_4908-HDR.jpg
WebSize_RSA_2 Boyers Orchard_16-09-22_4703-Edit.jpg
WebSize_RSA_2 Boyers Orchard_16-09-22_4630
WebSize_RSA_2 Boyers Orchard_16-09-22_4630

press to zoom
WebSize_RSA_2 Boyers Orchard_16-09-22_4634
WebSize_RSA_2 Boyers Orchard_16-09-22_4634

press to zoom
WebSize_RSA_2 Boyers Orchard_16-09-22_4649
WebSize_RSA_2 Boyers Orchard_16-09-22_4649

press to zoom
WebSize_RSA_2 Boyers Orchard_16-09-22_4630
WebSize_RSA_2 Boyers Orchard_16-09-22_4630

press to zoom
1/3
WebSize_RSA_2 Boyers Orchard_16-09-22_4664-Edit.jpg
WebSize_RSA_2 Boyers Orchard_16-09-22_4784-HDR.jpg
WebSize_RSA_2 Boyers Orchard_16-09-22_4850-HDR.jpg
WebSize_RSA_2 Boyers Orchard_16-09-22_4902-HDR.jpg

photography by Alex Bland

Related projects